Dutch Open 2021

Ik haal de cut als amateur!

En ik heb dat kunnen doen met vrienden en familie om heen. “Succes betekend niets als je het niet kan delen met je meest dierbare”. Hiervoor dank aan iedereen die mij hierin gesupporterd hebben.

Als je de cut haalt als amateur op het Dutch/KLM open ontvang je de Robbie van Erven Dorens Trofee. Deze trofee is vernoemd naar de wijlen van Erven Dorens vanwege zijn enorme inzet voor het Nederlandse Golf en het behoud van het KLM Open in Nederland. Wat een fantastische afsluiting van mijn amateur carrière, dit was namelijk mijn laatste wedstrijd als amateur. Vanaf volgende week 21 september zal ik mijn weg vervolgen als Professional.

Het één en ander is na te lezen in Nationaal Golfmagazine, zij hebben hier een mooi artikel over geschreven.

 

Logo Nationaal Golfmagazine

 

Dutch Open 2021